Software voor elektro installateurs

Delen

Ontdek de Kracht van Cafca Software voor Elektro-installateurs

Als elektro-installateur weet je als geen ander dat efficiëntie en nauwkeurigheid essentieel zijn voor het succes van je bedrijf. In een wereld waarin technologie snel evolueert, is het cruciaal om bij te blijven met de nieuwste tools die je werk niet alleen makkelijker maken, maar ook de kwaliteit ervan verbeteren. Hier komt Cafca Software om de hoek kijken – een innovatieve oplossing die je administratie eenvoudiger en je facturatie sneller maakt.
Waarom Cafca Software?
Cafca Software heeft zijn nut al bewezen in meer dan 800 installatiebedrijven, variërend van elektriciteit voor woningbouw en industrie tot beveiliging, bordenbouw en ventilatie. Het is niet zomaar een tool; het is een manier om je bedrijfsprocessen transparanter, eenvoudiger en efficiënter te maken. Of je nu te maken hebt met complexe facturatie of voorraadbeheer, Cafca biedt de nodige ondersteuning.

Logo-l-Cebeo-e1619516857337 (1)-1

Naadloze Integratie met groothandels

Cafca Software onderscheidt zich door zijn integratie met toonaangevende groothandels zoals Cebeo, Carbomat, Rexel, en meer. Stel je voor dat je direct vanuit de software offertes kunt maken of werkbonnen kunt opstellen, terwijl je producten direct toevoegt aan je bibliotheek. Deze integratie zorgt ervoor dat je altijd profiteert van de beste prijzen en snelle levertijden. Het is alsof je je eigen persoonlijke assistent hebt die alles regelt.

Innovatieve tools voor voorraadbeheer en planning

Met de Cafca mobiele scanner en labelprinter wordt voorraadbeheer een fluitje van een cent. Of het nu gaat om de opslag in je magazijn of de voorraad in je servicewagens, volledige controle is altijd binnen handbereik. De Digabon App tilt werkplanning naar een hoger niveau door werkbonnen naadloos te beheren via je smartphone of tablet. Voor bordenbouwers betekent dit een efficiëntere tijdregistratie voor elke kast waaraan ze werken.

Geavanceerde facturatie en loonsadministratie

Met Cafca Facturatie kun je direct factureren na een klus of projectmatig werken met vorderingsstaten. Het systeem biedt ook een geautomatiseerde boeking en verzending van facturen via Peppol. Daarnaast zorgt Cafca DigaRegistration voor een nauwkeurige registratie van gewerkte uren, wat foutmarges en misbruik minimaliseert.

Security distributeur smartSD - koppeling Cafca Software

Cafca Software voor beveiligingsinstallateurs

Voor installateurs van beveiligingssystemen biedt Cafca de mogelijkheid om Incert gecertificeerd te werken met alle benodigde documenten. Dankzij koppelingen met bedrijven als ADI en SmartSD, staat beveiliging altijd voorop. Met Cafca Software beheer je snel dossiers en plan je onderhoud efficiënter.

Klaar voor de Toekomst?

Cafca Software innoveert voortdurend om aan de behoeften van moderne elektro-installateurs te voldoen. Het is niet alleen een tool – het is je partner in succes. Dus waarom wachten? Ontdek hoe Cafca jouw dagelijkse bedrijfsvoering kan transformeren en je voorbereidt op de toekomst van de installatie-industrie. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor een persoonlijke demo. Ontdek vandaag nog hoe eenvoudig innovatie kan zijn!
TIPS, UPDATES EN NIEUWTJES

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief