Snel en eenvoudig factureren met DigaCommerce - 5 voordelen

Delen

Verlies jij veel tijd met het opmaken van je facturen in Word, Excel of eender welk programma? Dan zit je nog bij de meerderheid die alles moet intikken of kopiëren en plakken. Zo loop je het risico dat er fouten insluipen, waardoor je klant en je boekhouder gefrustreerd raken. Niet alleen jij maar ook zij verliezen tijd. Met onze DigaCommerce module is dit allemaal verleden tijd. Met deze facturatiesoftware kun je steeds correct en eenvoudig factureren. We zetten de 5 grootste voordelen op een rijtje.

1. Eenvoudig factureren met één klik vanuit offerte of werkbon

De modules van Cafca Software lopen allemaal gestroomlijnd. Dit betekent dat elke stap in je bedrijfsproces naadloos digitaal doorvloeit naar de volgende stap. Ook bij je facturen. Met DigaCommerce kun je eenvoudig factureren vanuit je bestaande offertes of digitale werkbonnen. Dankzij de vele koppelingen met groothandels en de automatische nacalculatie heb je ook steeds de juiste prijzen in je facturen. Bezorg mooie facturen in PDF- of UBL-formaat met een QR-betaalcode. Zo straal je écht professionaliteit uit als installateur!

2. Overal toegang tot je facturatieprogramma

In tegenstelling tot een offline facturatieprogramma, heb je met online facturatiesoftware altijd en overal toegang tot je gegevens. Bovendien wordt alles opgeslagen in de Cloud, zodat je altijd en overal de gewenste documenten kunt raadplegen. Dit is handig voor jou en je medewerkers. Als er bijvoorbeeld een klant belt, kan je op elk moment van de dag op alle vragen antwoorden. Geef je boekhouder toegang tot het facturatieprogramma, en je moet niets meer afdrukken en brengen.

3. Naadloze koppeling met boekhoudsoftware

DigaCommerce koppelt niet alleen met de andere modules van Cafca Software, maar communiceert ook gemakkelijk met het boekhoudsysteem van je boekhouder. De facturen worden in één beweging klaargemaakt voor digitale uitwisseling met het boekhoudprogramma. Hierdoor vermindert het volume aan boekhoudprestaties én kosten.

Ontdek onze +20 koppelingen

4. Eenvoudig factureren leidt tot tijdsbesparing

Digitale, automatische facturatie bespaart je heel wat tijd. Je prijzen worden automatisch ingeladen, berekend, aangepast … Je hoeft niets meer handmatig aan te passen en je kan je facturen snel doorsturen naar je klanten via de koppeling met je e-mailprogramma. Het gebeurt allemaal vanzelf. De tijd die je vroeger moest gebruiken voor je papieren of handmatige facturatie, gebruik je nu voor de kerntaken van je installatiebedrijf.

5. Eenvoudig factureren leidt tot meer omzet

Niet alleen omdat je nu meer tijd hebt voor je échte werk. Maar ook dankzij het efficiënte betalingsbeheer van DigaCommerce. Door de gemakkelijke betaling met QR-code en het koppelen met Coda heb je namelijk steeds een overzicht van al je betaalde en onbetaalde facturen. Bovendien kan de facturatiesoftware automatische aanmaningen sturen naar klanten die de vervaldatum overschrijden. Zo hou je een sterke vinger aan de pols van slordige debiteuren en haal je sneller het geld binnen waarvoor je hebt gewerkt.

Klantverhaal: Snoekx – Lommel

Snoekx enthousiast over Cafca’s administratiesoftware

“Nadat we een aantal opleidingen kregen van Cafca, begonnen we met het gebruik van de offertemodule,” legt Jan Gorissen, administratieverantwoordelijke bij Snoekx, aan ons uit. “Eens we de offertemodule onder de knie hadden, begonnen we in het najaar van 2020 met het testen van de facturatiemodule. Sinds januari 2021 gebruiken we ook dit onderdeel van Cafca’s softwareprogramma op een intense manier”, zegt Jan.

Lees meer >>

Meer succesverhalen van onze klanten

Krijg een gratis demo van onze expert

Wil je het DigaCommerce van Cafca Software live in actie zien? Vraag dan een gratis demo aan. Eén van onze experten toont jou (en je team) hoe eenvoudig factureren binnenkort tot je werk behoort!

JA, ik wil een demo

Vereenvoudig al je bedrijfsprocessen

Wil je een oplossing voor al je bedrijfsprocessen? Check dan snel al onze oplossingen voor je installatiebedrijf.

TIPS, UPDATES EN NIEUWTJES

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief