Stroomlijn je administratie met de Webuur tijdregistratie-app

Delen

Vergemakkelijk je administratie met onze Webuur tijdregistratie-app voor installateurs

Ben je installateur en spendeer je maandelijks enorm veel tijd aan je loonadministratie omdat je het nog allemaal handmatig verwerkt? Dan verlies je ook veel geld. Gelukkig zijn wij er om je te helpen besparen. Speciaal om jouw leven als installateur gemakkelijker te maken, hebben we de Webuur tijdregistratie-app ontwikkeld. Hieronder zetten we jouw voordelen van die app op een rijtje.

Waarom overschakelen naar een tijdregistratie-app?
Een tijdregistratie-app maakt je leven én werk een pak aangenamer. En wel om verschillende redenen:

1. Je vermindert het risico op fouten

De werkuren van jezelf, werknemers en onderaannemers worden digitaal bewaard. Jij of je boekhouder kan de geregistreerde tijd rechtstreeks overzetten naar de loonadministratie. Je hoeft dus niet te gaan overschrijven of copy-pasten. Een positief gevolg is dat je minder risico loopt op fouten. Zo betaal je geen euro te veel of te weinig.

2. Je behoudt het overzicht als werkgever

Maandelijks krijg je een handig overzicht van gewerkte uren en mobiliteiten per dag. Als werkgevend installateur weet je dus steeds wie met welk project bezig is, waar, en hoelang. Bovendien kan je de afgelegde kilometers één op één doorfactureren naar je klant.

3. Geautomatiseerde projectnacalculatie     

Na het afronden van een project moet je uiteindelijk een correcte factuur maken. Dankzij de Webuur tijdregistratie-app loopt dit van een leien dakje. Je integreert rechtstreeks de gewerkte uren en verplaatsingen, waardoor je niet overal moet zoeken en handmatig invoeren. Je nacalculatie gebeurt automatisch mét correcte berekeningen. Alweer heel wat tijd bespaard!

Vraag een gratis demo aan

4. Geen nutteloze discussies meer

Op elk vlak vermijd je discussies. Omdat de tijdregistratie-app zo nauwkeurig uren en verplaatsingen registreert, heb je altijd een bewijs achter de hand. Je werknemers kunnen niet meer in discussie gaan over hun loon. En je onderaannemers en eindklanten niet meer over de facturatie. Gedaan met frustraties en tijdverlies voor jou.

5. Een tijdregistratie-app heeft geen badges nodig

Voor een tijdregistratie-app heb je geen badgesysteem nodig. Deze kosten bespaar je jezelf dus ook. En bovendien kunnen jij of je werknemers geen badges kwijtspelen. Alles verloopt met een tik op je tablet of smartphone. Handig!

Wil je Webuur in actie zien? Vraag dan een vrijblijvende demo door één van onze software-experten.

Ja, ik wil een demo

Specifieke voordelen van onze Webuur tijdregistratie-app voor installateurs

1. Gemakkelijk te gebruiken
Zowel voor de installateur, medewerker of onderaannemer is Webuur super gemakkelijk te gebruiken. Zo kan iedereen in je installatiebedrijf er snel mee aan de slag.

2. Helemaal op maat van het installatiebedrijf
Dankzij onze jarenlange informatie als software-ontwikkelaar voor installateurs, weten we ook wat jij nodig hebt in een tijdregistratie-app. We zorgen dat alle info en functionaliteiten beschikbaar zijn, en dat je administratie van A tot Z gestroomlijnd loopt.

3. Geautomatiseerde werfmeldingsplicht
Maak je geen zorgen om Checkin@work. Wanneer jij, je werknemers of onderaannemers tikken op een project waar er werfmeldingsplicht is, dan worden ze automatisch bij de Sociale Zekerheid gesignaleerd. Je verliest geen tijd, en je bent als werkgever steeds met alles in orde.

4. Gegevens centraal en digitaal bewaard
De urenregistratie van je personeel en de mobiliteit worden centraal bewaard in de Cloud. Dat wil zeggen dat je er altijd en overal toegang tot hebt.

5. Je straalt professionaliteit uit
Werk je efficiënt en geautomatiseerd met software voor installateurs? Dan straal je als bedrijf professionaliteit uit. Niet alleen bij je klanten, maar ook bij concullega’s en potentiële werkkrachten.

Wil je heel binnenkort efficiënter werken, meer overzicht behouden en indruk maken met je professionaliteit? Vraag dan nu je vrijblijvende offerte voor Webuur.

Bekijk al onze mogelijkheden voor tijdregistratie

TIPS, UPDATES EN NIEUWTJES

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief