Nieuw in Cafca Software Cloud: onderdeel Historiek van artikelen

Delen

Het nieuwe onderdeel "Historiek van artikelen" in de Bibliotheek van Cafca Software Cloud is een krachtige en automatische functie die het beheer van je artikelgegevens aanzienlijk vereenvoudigt. Wanneer je werkt met Cafca Software Cloud, wordt er automatisch een stamcatalogus opgebouwd. Dit betekent dat elk artikel dat je vanuit de webshop van groothandels importeert in een document, zoals een offerte of een DigaBon, automatisch wordt opgenomen in de functie “Historiek”. 

Daarnaast worden ook de artikelen die je gebruikt uit de Cafca Master Catalog automatisch toegevoegd aan de Historiek. Je hebt bovendien de mogelijkheid om zelf specifieke artikelen uit prijslijsten handmatig aan te vinken, zodat ze ook in de Historiek terechtkomen.

Elke nacht voert Cafca Software automatisch een controle uit op de artikelen in de Historiek. Hierbij wordt geverifieerd of de informatie van deze artikelen, zoals prijzen, afbeeldings-URL’s en beschikbare talen van de omschrijving, kan worden vernieuwd. Dit proces verloopt volledig automatisch, zonder dat je hier extra handelingen voor hoeft te verrichten.

De Historiek wordt hierdoor een cruciaal onderdeel van uw bibliotheek, waarin alle relevante artikelinformatie up-to-date en overzichtelijk wordt bijgehouden, zonder enige extra inspanning van uw kant. Dit onderdeel is voor alle Cloud gebruikers gratis te gebruiken. 

Bibliotheek - Historiek - Cafca Software Cloud

Vragen? Contacteer het support-team
TIPS, UPDATES EN NIEUWTJES

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief