Danny Platteau raadt Cafca Academy aan

Delen

Platteau & Partners BV in Deurne is gespecialiseerd in daken met metalen bekleding. Al meer dan 25 jaar werken ze met de software van Cafca om hun administratie te verlichten en efficiënter te werken. Zaakvoerder Danny Platteau schreef zich, direct na de lancering van de Cafca Academy, samen met twee collega’s in voor maar liefst vier online opleidingen.

Ook benieuwd wat Danny en z’n collega’s vinden van de opleidingen en wat ze er nu precies uit hebben geleerd? Dat lees je hieronder!

Wat is jouw algemene ervaring met de software van Cafca?

“Ik werk er al zo’n 25 jaar mee, dus we zijn heel tevreden van Cafca. De opbouw van het systeem is vooral gemakkelijk. Alle stappen volgen elkaar mooi op en je maakt eenvoudig werkbonnen en offertes op. Zo bespaar je ontzettend veel tijd in je administratie én bij je projecten.”

Waarom koos je voor Cafca Academy?

“Er zijn net twee nieuwe collega’s bij ons aan de slag, één in de administratie en één op de werven. Zij hadden voorheen nooit met Cafca gewerkt. Cafca Academy was dus een ideale mogelijkheid om hen een vliegende start te geven. Ikzelf kon bovendien nog eens een opfrissing gebruiken van de bestaande functionaliteiten. Daarom dat we ons ook voor elk van de vier opleidingen hebben ingeschreven.”

Wat vond je van de opleidingen?

“De opleidingen die wij volgden waren zeer goed, zeker omdat het pas de eerste keer was dat de Cafca Academy-opleidingen werden gegeven. Uiteraard zijn er hier en daar wat kleine verbeterpuntjes. Maar ze zijn begrijpbaar en logisch opgebouwd. Ook de kennis die aan bod komt heeft een enorme meerwaarde.

Voor mij persoonlijk waren vooral de nieuwigheden zoals de Cafca Catalog Builder heel interessant. Mijn collega’s moesten uiteraard van nul beginnen. Voor hen ging het soms wel wat snel, want er komt best veel op je af. Gelukkig kan je de opleidingen nadien ook steeds online herbekijken.

Kortom? Ik raad de opleidingen van Cafca Academy dan ook ten sterkste aan. Voor iedereen die nog vlotter wilt werken met Cafca is het zeker en vast een absolute aanrader!”

Wil jij net zoals Danny en z’n collega’s een echte Cafca-pro worden? Schrijf je dan snel in voor één van onze volgende Cafca Academy-opleidingen.

 

Ik schrijf me in

 

TIPS, UPDATES EN NIEUWTJES

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief