Partnerschap Cafca Software met Companyweb

Delen

Toegang tot relevante bedrijfsgegevens rechtstreeks in Cafca Software met Companyweb

Companyweb is dé specialist op vlak van bedrijfsinformatie in België. Je krijgt inzicht in de financiële gezondheid, betalingscapaciteit, stabiliteit en andere sleutelfactoren van elke Belgische onderneming. Zo weet je altijd met wie je te maken hebt. 

Cafca Software partner van Companyweb
Daarnaast biedt Companyweb rapporten van bedrijven over de hele wereld en krijg je toegang tot het netwerk van bestuurders. Wie zijn de zaakvoerders bij een bepaalde klant of prospect? Hebben deze personen nog andere vennootschappen en wat is de gezondheid van die vennootschappen? 

Integratie met Cafca Software
Met de Companyweb integratie in Cafca Software krijg je direct toegang tot cruciale bedrijfsinformatie binnen je ERP-systeem. Hierdoor ben je in staat om nog voordat je een offerte opstelt, inzicht te krijgen in de financiële situatie van een bedrijf en kun je indien nodig je kredietbeslissingen aanpassen. Dit stelt je in staat om proactief te handelen en risico's te minimaliseren.

Het vermogen om financiële gezondheidsindicatoren te raadplegen voordat je zakelijke beslissingen neemt, bespaart niet alleen tijd maar kan ook aanzienlijke voordelen opleveren voor je bedrijf op de lange termijn. Met deze naadloze integratie tussen Cafca Software en Companyweb, ben je altijd een stap voor op eventuele financiële uitdagingen en kun je met vertrouwen zaken doen.

Je wordt gewaarschuwd bij financiële risico’s, inhoudingsplicht en je vermijdt wanbetalers. Zo kan je altijd zorgeloos zaken doen

Vanuit het relatiescherm in Cafca Software Windows klik je naast het BTW-nummer op het icoontje. Met één klik word je direct doorgestuurd naar de website van Companyweb en krijg je zicht op de financiële gezondheid van je klanten en prospecten.

Onze naadloze integratie zorgt ervoor dat de kwalitatieve gezondheidsinformatie van Companyweb, rechtstreeks zichtbaar wordt in Cafca Software. Welke relevante bedrijfsgegevens zijn te zien?

  • Naam, adres en status
  • Gezondheidsbarometer om de financiële gezondheid te beoordelen
  • Kredietlimiet om in te schatten welke financiële ruimte het bedrijf heeft
  • Knipperlichten bij financiële risico’s, inclusief de inhoudingsplicht
  • Kerncijfers uit de jaarrekening voor een dieper inzicht
  • Directe link naar het uitgebreide handelsrapport voor meer gedetailleerde informatie

Met deze uitgebreide informatie direct binnen handbereik, kun je snel en efficiënt de financiële situatie van een bedrijf beoordelen en je beslissingen daarop baseren. Dit draagt bij aan een proactieve aanpak en minimaliseert risico's, waardoor je met vertrouwen zaken kunt doen.

Probeer het gratis

TIPS, UPDATES EN NIEUWTJES

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief